Výkon a všestrannosť na dokonalé upratovanie

K vybraným vysávačom môžete teraz získať darček k nákupu v hodnote až 99 eur. Doprajte si čistý a útulný domov bez námahy a zakúpte si niektorý z tyčových alebo vreckových vysávačov. Ponuka platí od 3.10. do 30. 11. 2022.

 

Ako postupovať

  • Nákup

    K nákupu vybraných modelov vysávačov teraz získate darček v hodnote až 99 eur.

  • Registrácia

    Zakúpený vysávač zaregistrujte do 10 dní od nákupu. Počas registrácie potvrďte záujem o darček a prihláste sa k odberu newslettera. Následne obdržíte e-mail s výzvou na dokončenie registrácie nákupu, ktorú musíte vykonať najneskôr do 10. 12. 2022.

  • Darček

    Darček odosielame do 30 dní po overení správnosti registrácie.

 
 

Tyčové vysávače Electrolux 800

Objavte náš najnovší vysávač Electrolux 800, ktorý je navrhnutý na súčasný životný štýl. Vysokootáčkový motor poskytuje vysoký sací výkon a zaisťuje tak dôkladné odstránenie nečistôt na každom povrchu. Výdrž batérie až 35 minút vám umožní vyčistiť celú domácnosť na jedno nabitie.

K nákupu vybraných modelov z tejto série získate ako darček hubicu BedProUV+ v hodnote 99 eur. Inovatívna hubica s UV svetlom zabezpečí hĺbkové čistenie a dokáže odstrániť prach, baktérie a alergény z matracov a čalúneného nábytku a príslušenstva.

Modely zahrnuté do akcie: EP81B25WET, EP81HB25SH, EP81U25ULT, EP81UB25GG

 
 

Tyčové vysávače Pure Q9

Špičkový dizajn a konštrukčné riešenie vysávačov série Pure Q9 umožňuje jednoduché ovládanie a dôkladné upratovanie celej domácnosti.

Vysávač je navrhnutý na maximálne zníženie hlučnosti a je jedným z najtichších tyčových vysávačov Electrolux. Na jedno nabitie batérie ho môžete používať až 55 minút.

K nákupu vybraných modelov z tejto série získate ako darček praktický naparovač odevov Refine 600 v hodnote 39 eur,

ktorý rýchlo osvieži vaše oblečenie a zbaví ho pokrčenia.

Modely zahrnuté do akcie: PQ91-50MB, PQ91-40GG, PQ91-ANIMS, PQ92-ALGS

 
 

Tyčové vysávače Well Q8/Q7

Výkonné vysávače Well Q8/Q7 ponúkajú rôzne príslušenstvo, ktoré ocenia alergici alebo majitelia domácich miláčikov. Vďaka ergonomickému dizajnu je čistenie podláh ešte pohodlnejšie.

K nákupu vybraných modelov z tejto série dostanete ako darček praktický naparovač odevov Refine 600 v hodnote 39 euro, ktorý rýchlo osvieži vaše oblečenie a zbaví ho pokrčenia.

Modely zahrnuté do akcie: WQ81-ALRS, WQ81-PANIM, WQ71-P52SS, WQ71-P50IB

 
 

Vreckové vysávače Pure D8.2

Náš najtichší vreckový vysávač s hlučnosťou len 57 dB (A)*. Systém PureSound v kombinácii s dizajnom hubice zabezpečuje tiché vysávanie na každej podlahe, takže môžete vysávať kedykoľvek bez toho, aby ste rušili svoje okolie. Technológia SmartMode automaticky rozpozná typ podlahy a upraví výkon vysávača bez toho, aby ste museli meniť nastavenia. Vďaka vyváženej rukoväti sa vysávač pohodlne prenáša.

K nákupu vybraných modelov z tejto série získate ako darček stolný mixér PerfektMix v hodnote 39 eur, ktorý vám vymixuje lahodné smoothie a fitness koktaily.

Modely zahrnuté do akcie: PD82-8DB, PD82-4MG, PD82-4MB, PD82-4ST, PD82-ANIMA, PD82-ALRG

* Hodnota 57 dB (A) meraná na koberci v súlade s nariadením Komisie (EÚ) č. 666/2013 zo dňa 8. júla 2013 a IEC 60704-2-1. Stav k novembru 2019.

 
 

Vreckové vysávače Pure D9

Náš najlepší vysávač. Moderný dizajn, skvelý sací výkon, široký akčný rádius a systém FlowMotion™ vám umožní plynulé a bezproblémové upratovanie celej domácnosti. Utesnený filtračný systém zachytí až 99,9 % prachu a do vašej domácnosti vypustí späť len čistý vzduch. Kolieska XL Easy-Roll uľahčujú manévrovanie a manipuláciu a funkcia AUTO prispôsobí saciu silu typu podlahy. 

K nákupu vybraných modelov z tejto série získate ako darček stolný mixér PerfektMix v hodnote 39 eur, ktorý vám vymixuje lahodné smoothie a fitness koktaily.

Modely zahrnuté do akcie: PD91-8SSM, PD91-ANIMA